sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

amispellet

Hei mul on tälläne auto, siinon stereot ja vittu uus vittu pakoputki saatana. Hankin vittu satatuumasen subbarin ni kuulee vittu naapuri kylän vittu homot saatana ku mää aja raitilla!!!!!!!11111111


Vitun epäonnistuja, lue vaikka kirja tai jotain. En ole ikinä ymmärtänyt, mikä idea on ajaa huonolla autolla kello 23.45 tiistai-iltana stereot täysillä, ja siihen päälle revitellä niin, että viherhipit oksentaa verta jo pelkästä ajatuksesta. Se, että autossasi sattuu olemaan ihan itse laittamasi uusi pakoputki ja autovahinkokeskuksesta hankittu uusi oikea takaovi ei anna sinulle oikeutta häiritä ihmisiä surkealla olemassaolollasi.

Minulla ei ole mitään ammattikoululaisia vastaan. He ovat todennäköisesti minua fiksumpia ja ainakin tehneet paremman ratkaisun opintosuunnan valinnassa aikoinaan, kuin minä. Minulla ei ole myös huonoja autoja kohtaan mitään riitaa. Itselläni tuskin tulee ikinä parempaan olemaan varaakaan. En näe autojen laittamisessakaan mitään pahaa. Varmasti mitä mainioin harrastus. Itse en osaisi. Enkä pidä musiikin lujalla kuuntelemistakaan pahana, pikemminkin nautin siitä.

Ongelma syntyy kuitenkin siinä vaiheessa, kun nämä kaikki laitetaan yhteen, lisätään karjala/es-pöhinät ja laitetaan ajankohdaksi arkipäivän keskiyö ja sijainti ikkunani alle.

Joten pyydänkin: voisitteko ystävällisesti lakata olemasta?

maanantai 24. kesäkuuta 2013

kala

Kala on hyvää ja kotona on kivaa.

Lähes kaikenlaiset kalaruoat maistuvat minulle, ja useimmat niistä jopa erittäin paljon. Ne ovat kaiken lisäksi vielä usein helppoja valmistaa ja tarvitsevat harvoin paljoa lisukkeita.

Myös kalastaminen on kivaa. Virvelin heittely tai aivan tavan mato-onkiminen on erittäin rentouttavaa. Siihen lisäksi vielä on loistavaa, jos sieltä järvestä/merestä/Pohtiolammesta nousee jotain syötäväksi kelpaavaa.

Yksi asia kalassa kuitenkin risoo. Paljon.

Se haju. Kalaan kun kerran koskee, olet tuomittu iäksi haisemaan pahalta. Pirun merkki maalautuu otsaasi ja kaikki spitaalisia myöten kavahtavat olemustasi. Luonnollinen tapa reagoida hajuun olisi puhdistautua. Muuten kiva, mutta se ei auta. Ei ensimmäisellä, ei toisella, eikä vielä kymmenennelläkään kerralla. Vaikka kuinka käyttäisi jotain kivaa kookosminttuvihreäomenasaippuaa.

Niin. Ettäs tiedätte.

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

naapurit

Kello on 05:32. Herään. Ihanan hiljaista. Korkeintaan autoja menee ohi alhaalla kadulla.

Menen töihin, teen töitä kuin saatana ja tulen kotiin. Askareita ja paskareita, päiväunet. Ummistan silmäni ja odotan autuuden valtaavan tajuntani. Epäinhimillinen mölinä tunkeutuu aivoihini ja ennen kuin edes ymmärrän raivostua, huvitun. Tuo ääni ei ole tästä maailmasta. Ehkä jostain kauhuelokuvasta tai vaikeasti kehityshäiriöisten hoitokodista, mutta ei, ei tästä todellisuudesta.

No, ehkä en nuku päiväunia sitten. Ei siinä mitään. Päivisin saa kuitenkin ääniä pitää ja elämöidä periaatteessa miten haluaa.

Menen potkimaan palloa, potkin palloa kuin perkele ja poljen kotiin. Mölinä kantautuu yhä seinän takaa. En onneksi vielä ole menossa nukkumaan, eikä kellokaan ole vielä kymmentä.

Kello on 23:16. Tuli taas valvottua liian myöhään. (Nyt ykstoista on liian myöhään, joskus se oli vasta alkuiltaa.) Menen nukkumaan, asetun nukkumaan kuin - no joku - ja alan vetämään zetaa. Paitsi, en sittenkään. Naapurit katsovat täysillä jotain tartumikkiintaimuutavastaavaa ja ölisevät sen tahtiin. Eikä ole ensimmäinen kerta. Sitten tulee ilmeisesti riitaa taas jostakin ja nyt pitääkin sitten huutaa toisilleen. Tätä jatkuu johonkin yhden kahden tietämille ja sitten seuraava asia, jonka tajuan, on herätyskello.

Kello on 05:32.

maanantai 17. kesäkuuta 2013

MS Word / ihan minä itse

Noin. Palautin kandini. Hienosti tehty. Hyvä.

Sain siitä palautetta. "Korjaa hieman vielä tuosta, voisiko tuon kuitenkin ilmaista näin?" Hyvä, palautetta saadaan ja ihmiset on onnellisia.

Tänään sitten ajattelinkin, että teenpä nuo muutokset tuosta alta pois, niin saan vietyä tulostetun kandin arkistoon ja se on sitten lopullisesti pois roikkumasta.

Word auki ja hommiin. Kas, se ei ole tuossa viimeksi avattujen joukossa. Mikäköhän tässä nyt on? PDF kyllä löytyy tikulta.

EISSSS -- EIVVV -- VOI HEVOSEN --. En ollut tallentanut aikaisemmin tekemiäni muutoksia Word-tiedostoon.

Itseeni tyytyväisenä päätin jättää homman toiseen ajankohtaan. Ohessa aiheeseen liittyvä kuva. (Täälläkin on nyt sitten kuvia.) Kuva on täältä.