maanantai 19. elokuuta 2013

maanantai(t)

Maanantaita yhdistäviä tekijöitä:

-vituttaa

-kahvia tulee juotua niin paljon että oksettaa

-suutun kodinkoneille (tänään liesituulettimelle - älä saatana enää ikinä lyö mua kyynärpäähän!)

-saan aikaseks korkeintaan soittolistoja

-epäonnistun sunnuntaina suunnittelemassani "elämänmuutoksessa"

-ajatus ei pysy kasassa (vois siivota -> mikäs sen yhen ala-asteen luokkalaisen sukunimi oli -> pitääkin ostaa lisää maitoo -> haha hauska kuva -> vois mennä kuvaan tänää -> vitun maanantai -> ai niin se siivous -> jne.)

-mikään ei vittu toimi - KATSO KUVAT!

-sivuten osaa edellisistä, asiat jää kesken

-




PS. ohessa terveiset menneisyydesta maanantaille:


sunnuntai 4. elokuuta 2013

Facebook-lampaat

Hei kivaa, olen kohta ollut Facebookissa kuusi vuotta. Kaikkea sitä on ehtinyt tapahtumaan ja kaikenlainen sitä on ärsyttänyt siellä.

Joskus ärsytti (viimeksi muutama päivä sitten) omien kuvien ja päivitysten riittämätön coolius, joskus ärsytti pelikutsut, joskus kaverien vähyys, joskus niiden paljous.

Nyt on pidemmän aikaa ärsyttänyt ihmisten typeryys. Myös muita on tämä ärsyttänyt ja en tiedä ärsyttääkö minua enemmän alkuperäinen asia, vai se, että ihmiset kertovat olevansa ärsyyntyneitä siitä.

Kyseessä on siis tapahtumien tai ilmiöiden päivitteleminen tilapäivityksissä. Leijonat/Huuhkajat/Barcelona/Manni Utd tm. pelaa, ja sata ihmistä kertoo, mitä mieltä on asiasta. Vaihtoehtoisesti aurinko paistaa/on sateista/helleaalto/pakkasta ja ihmiset eivät voi olla kertomatta sitä muille. Näihin liittyy myös vahvasti ihmisten vinkuminen siitä, kuinka edellä mainittuja päivityksiä on runsaasti. Sitäkään ei voi pitää omassa pienessä mielessään, vaan se pitää päivittää kaikkien nähtäväksi. Jotkut idiootit vielä kirjoittavat tästä blogeissaan.

Itse sorrun vastaavaan harvoin, olenhan valioyksilö. Usein moisia sortumisia tapahtuu humalassa, ja pidän tämänkaltaista vielä suotavana.

En kuitenkaan näe mitään syytä päivittää "Hyvä Leijonat!" tai "Onpa kuuma päivä" -tyyppisiä asioita, ellet sitten ole humalassa. Jotenkin kuitenkaan en usko, että esimerkiksi äitienpäivänä sata ihmistä päivittää onnittelut äideille nakit silmillä. Mietinkin, mitä tapahtuisi, jos nämä asiat sanottaisiin kasvokkain ja muinakin päivinä vuodessa, eikä laitettaisi kaikkea tarmoa oman hyvyyden ja huomioonottamiskyvyn korostamiseen.