sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

amispellet

Hei mul on tälläne auto, siinon stereot ja vittu uus vittu pakoputki saatana. Hankin vittu satatuumasen subbarin ni kuulee vittu naapuri kylän vittu homot saatana ku mää aja raitilla!!!!!!!11111111


Vitun epäonnistuja, lue vaikka kirja tai jotain. En ole ikinä ymmärtänyt, mikä idea on ajaa huonolla autolla kello 23.45 tiistai-iltana stereot täysillä, ja siihen päälle revitellä niin, että viherhipit oksentaa verta jo pelkästä ajatuksesta. Se, että autossasi sattuu olemaan ihan itse laittamasi uusi pakoputki ja autovahinkokeskuksesta hankittu uusi oikea takaovi ei anna sinulle oikeutta häiritä ihmisiä surkealla olemassaolollasi.

Minulla ei ole mitään ammattikoululaisia vastaan. He ovat todennäköisesti minua fiksumpia ja ainakin tehneet paremman ratkaisun opintosuunnan valinnassa aikoinaan, kuin minä. Minulla ei ole myös huonoja autoja kohtaan mitään riitaa. Itselläni tuskin tulee ikinä parempaan olemaan varaakaan. En näe autojen laittamisessakaan mitään pahaa. Varmasti mitä mainioin harrastus. Itse en osaisi. Enkä pidä musiikin lujalla kuuntelemistakaan pahana, pikemminkin nautin siitä.

Ongelma syntyy kuitenkin siinä vaiheessa, kun nämä kaikki laitetaan yhteen, lisätään karjala/es-pöhinät ja laitetaan ajankohdaksi arkipäivän keskiyö ja sijainti ikkunani alle.

Joten pyydänkin: voisitteko ystävällisesti lakata olemasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti