perjantai 3. toukokuuta 2013

ihovoiteet

Aksimia lainaten: "Blogi saa nolla kommentia ja ottaa ihovoiteet tosissaan." Tai ainakin jotenkin noin. Blogiin ei loputtomasti tule kommentteja (kiitos niistä vähäisistäkin.) Lukiessani pöydän yli väärin päin erästä naistenlehteä tuli toinenkin kohta täyteen. Ainakin sen osalta, että jaksoin kirjoittaa siitä tänne asti.

Alussa oli BB-voide. Hei hauskaa, Garnierin markkinoijat ovat keksineet uuden kikan saada naiset ostamaan ylihinnoiteltua kauneusmössöä. Sitten perässä seurasi muut kosmetiikkavalmistajat ja BB-voiteita oli joka lähtöön. Ei tässäkään vielä mitään pahaa ole.

Kuinkas sitten kävikään? Edellä mainittuun tapaan silmäilin erästä naistenlehteä ja huomasin mainoksen, jossa esiteltiin uusi CC-voide. Ei jumalauta.

Voide ilmeisesti korjaa ihon värivirheitä ja on varmasti kovin hyödyllinen keksintö, mutta kuka sai päähänsä idean tuosta nimestä? "Hei nyt ku meil on tämmöne beebeevoide ni eks oiski tosi fantsuu et täst tehtäs tälläne seesee voide. Tiäks niiku BB ja CC? Vitsit miten kivaa." Ja kuka oli se, joka ajatteli tuon olevan oikeasti hyvä idea.

Jos CC-voiteesta tulee iso hitti, menetän lopunkin uskoni tähän maailmaan. Tai lähinnä tämän maailman asukkeihin.

En tiedä sitten, miksi oikeastaan kirjoitan tästä tänne. Toisaalta meni hermot, joten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti